Savlu: 'Mali Şube’yi Göreve Davet Ediyorum'

Pembe-yeşilli takımdaki gelişmelerle ilgili hesapların incelenmesi için Mali Şube’yi göreve davet eden Savlu, Kulüp Başkanı Selçuk Tık’ın resmi bir şekilde istifa etmediğini ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2011 10:40
Savlu: 'Mali Şube’yi Göreve Davet Ediyorum'

Ispartaspor Kulüp Başkanlığı görevine daha önce talip olan ancak kulüp içerisindeki şahıslarla uğraşmaktan kongreye girmeyeceğini açıklayan İşadamı Şevket Savlu, sert açıklamalarına davet etti. Selçuk Tık ve yönetime ateş püsküren Savlu, Mali Şube’yi göreve davet etti.

İşte Savlu’nun açıklaması

“Ispartaspor’u bırakmamım sebepleri, istifa eden başkanın tekrar kulüpte olması ve resmi istifa etmemesidir. Bunca mücadeleye baş koymuş olarak gelemem ve üye olamamam defterlerin yok oluşudur. Ispartaspor’un defterleri, Ispartaspor kulübünde yer alır. Evinde derin yönetim ne aldığı, ne verdiği, ne sattığı belli değil. Bu durumlara gelindi ve tedirginlikleri ortadadır. Gelmiş, gelecek kim varsa bu Ispartaspor’u kimler bu duruma getirmesine öncülüğümde hesap sormaya devam edeceğim. Mali Şube Müdürlüğü’ne şikayetimizi bildirir, gerekli işlemleri yapmasını ve alakalı olmasını rica ediyorum. Bu il takımıdır. İli temsil eden takımdır. Mutlaka görevlilerin ilgilenmesi gerekmektedir.

Konuyla ilgili herhangi istifa ettiği ortada yoktur. Basına bildirdikten sonra yönetime de 3 gün içinde istifasını bildirmek zorundaydı. Bunu da yönetime bildirmediği görülmektedir. Denetleme Kurulu’nun basına böyle bir şey olup olmadığını açıklama yapmak zorundadır. Sahte istifaların hangi amaçla yapıldığını bilemiyoruz. Amaç ortadadır. Yetkililerin Ispartaspor Kulübü’ndeki gelişmelere el koymasını, Mali Şube’nin de defter ve fatura işlemleri incelemesi gerekmektedir. bu konuya alaka göstermesini, defterlerin ve faturalarını girenleri inleteceğim.

Ispartaspor hakkını kazanacak. Belediye’den alınan paranın da belediye kayıtlarından çıkartılmasını kime verildiyse onun da parayı ne yaptığına dair hesaplaşmasını istiyorum.

Dışarıya satılan futbolcuların ve dışarıdan alınan mazotların hangi otobüslere plakasıyla verildiğini belgelenmesini, şu ana kadar giden bütün yardımların nereye kadar aktarıldığını açıklamaları istiyoruz. Şu an da kulüp bomboş dur. Hiçbir yetkili kulübe sahip çıkmamaktadır. Yapılan bütün yardımların ve ödemelerin nereye yapıldığının ortaya çıkarılması gerekiyor.

Ben de hafta içi Isparta’da basın toplantısı düzenleyip yeni projelerimle kamuoyuna karşısına çıkacağımı bildiriyorum. “

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum