Savlu: 'Sporun Her Kademesinde Yer Alacağız'

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve spor adamlarıyla beraber olarak diğer spor dallarına el atacaklarını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2012 16:47
Savlu: 'Sporun Her Kademesinde Yer Alacağız'

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcilerimiz Ispartaspor’da futbolun dışında diğer dallarda da faaliyet göstereceği belirtildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Murat Gevrek ve Antrenörlerle Üniversite’deki Okullararası Kros Yarışması’nda buluşan Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, “Sporun her kademesinde yer alacağız” dedi.

Gevrek’le bir süre Ispartaspor konusunda fikir alışverişi yapan Savlu, spor adamlarından gelen istek üzerine diğer spor dalları eğilme kararı aldı. Amatör sporcuların yanında olduklarını ve sponsorluk yapacaklarını da belirten Savlu, “Ispartaspor sadece futbolla anılmayacak. Spor sadece futbol demek değil. Sporun her dalında başarılı olarak Isparta’nın lokomotifi olacağız. Antrenörlerimizin isteklerini geriye çevirmemek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Savlu, Müdür Gevrek’in Isparta için bir şans olduğunu belirterek, kendisiyle önemli işlere imza atmayı hedeflediğini sözlerine ekledi. Gevrek ise Savlu’nun spor sevgisine hayran olduğunu söyledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.