Savlu: 'Yolsuzluk Varsa Mutlaka Çıkacaktır'

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, son 10 yılın hesaplarını incelettiğini ve gelir-giderlerin tek tek kontrol ettireceğini bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2012 10:11
Savlu: 'Yolsuzluk Varsa Mutlaka Çıkacaktır'

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, pembe-yeşili takımla ilgili geniş çaplı inceleme startını verdi. Savlu, 2 avukatın Ispartaspor’u takip ettiğini ve incelemenin son 10 seneyi kapsadığını ifade etti.

Bir önceki yönetimde defterleri basılan makbuzların idaresi yapılmaması dikkat konusu olduğunu belirten Savlu, “Defter incelenecek. Makbuzlar istenerek basılan matbaalardan da seri numaralarının karşılaştırılacak ve gelir giderler gözden geçirilecek. Biz bu duruma düşmeyi hazmetmiyoruz. Düşürenlerin elini kolunu sallıya sallıya geziyorlar. Yolsuzluk varsa mutlaka çıkacaktır. Bu kanıya işadamları aracılığıyla vardım” dedi. Eski yönetimin forma reklamı diye bir iş adamımızdan yüklü para aldıklarını ve o dönemde futbolcuların eşofmanı dahi olmadığını öğrendiğini belirten Savlu, “Bunlar illaki çıkacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Sadece takımı almak benim için çözüm değil. Takımı nereden aldığımı artık Türkiye duydu. Isparta’mın ne de futbolcularımın haklarını hiçe sayamam. Kurtarmak için geldiysek, Isparta’mıza güvendiyse mutlaka inceleme de neyin mücadelesinde olduğumuzu tekrar göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Bu arada Savlu, takıma birkaç takviye daha yapacaklarını sözlerine ekledi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum