Savlu: 'Yüreğin Yetiyorsa Her Galibiyete Pirim Ver!'

Şevket Savlu’dan, Selçuk Tık’a hodri meydan: Yüreğin yetiyorsa, her hafta galibiyete 7 bin TL prim ver!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2011 01:59
Savlu: 'Yüreğin Yetiyorsa Her Galibiyete Pirim Ver!'

Ispartaspor’da çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelen Olağanüstü Kongresinde takıma talip olan Şevket Savlu, istifa eden Kulüp Başkanı Selçuk Tık’ı bombardımana tuttu.

Savlu, Tık’a, “Yüreğin yetiyorsa her hafta galibiyete 7 bin TL prim ver” dedi.
İşte Savlu’nun gündem yaratacak açıklamaları:

“Yüreğin yetiyorsa her hafta galibiyete 7 bin TL prim ver. Bunu yapamıyorsan bedava kulüpte gezip sesini yükseltme. Senin verdiğin zararı Ispartaspor tarihinde kimse yapmadı. Bu takım ve taraftar doğruyu bilirken senin yanlışı bilmen içler acısı. Ispartaspor’u roketliyen, düşmekten kurtarmaya çalışan her hafta prim veren benim. Taraftara moral veren, hocayı her gün arayıp yorum ve dileklerini alan benim. Sen forma yaptıracak parayı bulamazken bir yıllık sponsoru bulan yine benim. Defterler bana geçsin, bu tedirginliğinin sebebini araştıracağım. Ispartaspor’u bu hale nasıl getirdiniz araştıracağım. Transferlere 4 gün kala istifa etmen takımı intihara sürüklenmem, maçı aldıktan sonra tekrar sahiplenmem anlamam verici değil.

İstifa eden bir başkanın tekrar kulübe boy göstermesi faydalı olan insanları tedirgin etmen doğru değil. Zannedersem istifasından sonra bizim gelmeyeceğimizi ve şov yapacağımızı düşündün. Her şey sizin düşündüğünüz olmadı. Yüreğin varsa her hafta benim verdiğimi ver. Ben senin bitirdiğin ismimizi kurtarmak için şahsım olarak mücadele ediyorum. Teşekkür edeceğine muhalefet oluyorsun.

Çıkarabilirsem senin ismini de Ispartaspor’un ismini de temizlemiş olacağım. Artık polemik oyunların bitmesini, bizlerin ve futbolcuların şevkinin kırmamanı bekliyorum. Saygılarımla, spor kamuoyunu bildiriyorum.”



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.