Savlu'dan Çapıcı Açıklamalar

Ispartaspor'a talip olan Şevket Savlu kongre öncesinde yaptığı çalışmalar konusunda bir basın açıklaması yaparak, kamuoyunu bilgilendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2011 01:59
Savlu'dan Çapıcı Açıklamalar

Ispartaspor'a talip olan Şevket Savlu kongre öncesinde yaptığı çalışmalar konusunda bir basın açıklaması yaparak, kamuoyunu bilgilendirdi.

Savlu'nun açıklaması şöyle; "Transferlerin bitim süresine 4 gün kala istifa eden yönetimden sonra ne yapabiliriz diye toplandık. Acil transfer yapmamız gerektiğindeki kararda birleştik. Eski yönetimin menajeri Kazım isimli şahsın kulüple ilgilendiğini, ve onun dışında kulüple alakalı hiçbir yöneticiye ulaşamadık. Ben kendisini aradım ve Nuri Ay aracılığıyla yaptığım konuşmamızda Kazım bana, 'Üç günde buraya hangi başkan gelirse gelsin, önce benimle anlaşacak. Benim futbolcularım var. Beni Spor Bakanhğı'ndan gönderdiler. Müdür benim ağabeyin olur, istersen git, sor. Ispartaspor'da neler oluyor öğren' dedi.. Kazım,'Bende bu kişilerin yanına geldim ve futbolcu talepleri oldu. Getirdim fakat yönetim tarafından dolandırıldım' dedi. Bende kendisine 'Şu an ne yapabiliriz diye sorduğumda, bana,'Önce futbolcular aç, eğer başkan olacaksan, öyle bir niyetin varsa bize para gönder erzak alalım' dedi. Bende, 'Başkanlık önemli değil hesap numarası ver hesabına çıkartayım dedim. Ispartasporlu Okan isimli futbolcunun hesap numarasını cep telefonundan bana SMS olarak gönderdi. Bende erzak yardımı amaçlı bir miktar para gönderdim. Transferlerin bitimine 3 gün kala ne yapabiliriz? dediğimde, 'Perşembe gelirim 2 bin 500 TL bonservis ücretini hazırlayın 3 kişinin daha bonservis ücreti ödenecek dedi. Ben de, 'Onu çözeriz, diğer transferleri yetiştirebilirmiyiz?' diye bilgi aldım. O da, 'En az 4 futbolcu alsak, 20 peşinat getiririz' dedi. Bende,'Bu hafta kongre olurda başa geçersem yetiştirelim' dedim. İstifa eden yönetimin, transfer döneminin bitime 4 gün kala istifa etmesi, kongreyi de 28 Ekim'e alması mevcut takımla mücadeleye zorunlu bırkatı. En kötüsü de mevcut takımın 19 futbolcusu benim diyen Kazım isimli menajerin. "Beni dolandırdılar, gerekirse takımı çıkarmam" demesi karsısında adeta kanım dondu. Yorumu siz değerli kamuoyuna bırakıyorum..." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum