Savlu'dan İlginç Tepki

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu Aynı kadroyla 6 maçta 11 puan topladıklarını belirten Savlu, “Şimdi 3 ay önce bıraksaydınız, takım verseydiniz puan durumu ne olurdu? Siz hesaplayın ve vicdanınızı Isparta için yoklayın” diyerek eski yönetime tepki g

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2012 13:26
Savlu'dan İlginç Tepki

Sezon başından bu yana yaptığı ilginç açıklamalarda gündemden düşmeyen Ispartaspor Kulüp Başkanı, eski yönetime yine tepki gösterdi. Savlu, “Tarihte hiçbir kulüp 45 günde böyle toparlanmadı” iddiasında bulundu.

İşte Savlu’nun açıklamaları: “Başaramazsınız diyen eski yönetime hitaben: Sizler 6 maçta 1 puan aldınız ve zorla bıraktınız. Ve sonrası gelen 6 maçta 11 puan bir maçta eksik ve aynı kadroyla. Şimdi 3 ay önce bıraksaydınız, takım verseydiniz puan durumu ne olurdu? Siz hesaplayın ve vicdanınızı  Isparta için yoklayın. Tarihte hiçbir kulüp 45 günde böyle toparlanmadı. Siz kaldıkça tarihi yok etmeye çalışsanız da biz Türkiye’de ilki gerçekleştirerek tarih yazmaya devam ediyoruz. Isparta’mız ve Ispartasporumuz layık olduğu yere adım adım ulaşmaktadır” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum