Savspor ve DSİ’de Belirsizlik Sürüyor

Isparta’nın BAL’daki 2 temsilcisinin durumu vahim. 2 takımda liglere katılamamayla karşı karşıya.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 17:25
Savspor ve DSİ’de Belirsizlik Sürüyor

2014-2015 Futbol Sezonu’nda Isparta’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Savspor ve DSİ Spor’da belirsizlik sürüyor.

Savspor’da Belediye Başkanı Mustafa Avşar’ın takıma kaynak konusunda gerekli desteği veremeyeceğini yönetime ilettiği öğrenilirken bu durum ise mavi-beyazlıları düşündürüyor.

Savspor’da Kulüp Başkan Cemal Aksoy ve yönetimin bu durumdan dolayı iyi bir takım yaratmalarının zor olduğu görüşünde. Mavi-beyazlıları bir diğer bekleyen tehlike ise maddi sıkıntılardan dolayı lige katılamamayla karşı karşıya. Ayrıca 25 bin TL’lik teminat mektubu yatırılamazsa lig başlamadan bitecek.

DSİ Spor’da da durum farklı değil. Yeşil-beyazlılar, tüm umutlarını DSİ 18. Bölge Müdürü Mustafa Altunok’a bağlamıştı. Ancak Altunok’un istifa ederek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü olacağı iddia ediliyor. Kurum takımı olan yeşil-beyazlılarda bu gelişmeler yaşanırken takımın nasıl teminat mektubu vereceği, transfer yapacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum