Sayın Bakan, Çalışanına Sahip Çık!

Isparta Eğitim-Bir-Sen'den Milli Eğitim Bakanı'na çağrı.

Yayınlanma:
Sayın Bakan, Çalışanına Sahip Çık!

Açıklamada şöyle denildi;

Yetti artık. Türkiye Gündemi'ni sarsmaya devam eden Eğitim Çalışanları'na saldırı haberleri, şimdi de Isparta Gündemi'ne oturdu. Maalesef bugün de Sütçüler Çok Programlı Lisesi'nde bir öğrencinin not yüzünden öğretmenine saldırması ile doruğa çıktı.

Eğitim-Bir-Sen olarak Artık Yeter diyoruz. Eğitim Çalışanımız bu kadar da sahipsiz değil. Yukarıdaki başlığı özellikle aynı attım. Eğer Sayın Bakan Çalışanlarına sahip çıkamayacaksa biz sahip çıkacağız.

Gerekli tedbirlerin alınması için bir Eğitim Çalışanımızın başına daha üzücü bir olayın gelmesi mi beklenmektedir? Yine tekrar ediyorum:
Herkes söz ve hareketlerine dikkat etmeli, üzücü, kişileri tahrik edici, hesap sorucu yaklaşımlardan kesinlikle uzak durmalıdır.

Yapılan bir yanlış varsa ki, yok. Bunun yolu ve açıklaması bu tür davranış ve saldırılar değildir.

Eğitim-Bir-Sen olarak bu ve benzeri insanlığa yakışmayan Eğitim Çalışanı Arkadaşlarımıza saldırıları şiddetle kınıyor, Yetkililerimizi gerekli tedbirleri bir an önce almaya, Eğitim Çalışanlarımızı ve halkımızı da sağduyuya davet ediyoruz. Ve bir kez daha diyoruz ki:
Millî Eğitim Bakanımız, en az bir Sağlık Bakanımız kadar olmalı ve Eğitim Çalışanlarına sahip çıkmalıdır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İhsan ARICI
Şube Başkanı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.