Sayın Vekil Galiba Özmeral Döneminde Eğirdir'den Geçmemiş

Sayın Vekil Galiba Özmeral Döneminde Eğirdir'den Geçmemiş

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2017 17:03
Sayın Vekil Galiba Özmeral Döneminde Eğirdir'den Geçmemiş

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce’nin “Eğirdir’den geçerken içim parçalanıyor. Isparta ve Eğirdir Belediye Başkanları ortak aklı kullanmıyor” sözlerine Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’den yanıt gecikmedi. Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Birebir programında konuşan Şengöl, “Sayın Milletvekili galiba benden önceki dönemde Eğirdir’den geçmemiş. Ya da o gün Amasya Milletvekiliydi, oralarda geçmiştir” dedi.

Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Birebir programının bu haftaki konuğu Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl oldu. Başkan Şengöl, konuşmasında AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce’nin “Eğirdir’den geçerken içim parçalanıyor. Isparta ve Eğirdir Belediye Başkanları ortak aklı kullanmıyor” sözlerine yanıt verdi.

Eğirdir Belediyesinde ortak aklın sonuna kadar kullanıldığını ifade eden Eğirdir Belediye Başkanı Şengöl, “Görenler Allah için söylesin. Sayın milletvekilimize içi neden parçalanıyor diye sorarız. Tedavi edilecek bir konuysa tedavi ederiz. Ama ben ortak akıl dediği konuyu anlamadım. Bizim ortak akılımız belediye kanunu, imar kanunu, ihale kanunu ve diğer kanunlar var. sayın milletvekilimiz diyor ki akşam oturup şurayı yıkalım, şurayı yapalım diyor. Bunlar kafanızdan geçer ama bunları projelendirirsiniz. Akşam yatarken şurayı yıkalım, sabah kalktığınızda yapalım demeyle işler yürümez. Ortak veya üst akıl kimde varsa bize geldiğinde kesinlikle dinlerim. Öyle ki Eğirdir’de hemşerilerimiz gelirler, onları dinlerim. Gelenlerin birçoğundan olumlu bilgiler alırız, bir çoğundan da yapılması zor şeyleri alırız ama kendimiz özümseriz, değiştiririz, yapabilirsek yaparız. Sayın milletvekilimiz Eğirdir Belediye Başkanı şunu yapmadı, şu gelir kaynağı varken, bu kanunlar varken bunları yapmadı derse, gerçekten yapmadığımız bir şeyse şapkamızı çıkartırız. İlçemizdeki kaleyi restore edeceğiz. Seçim döneminde milletvekilimiz sayın Süreyya bey beraber yapacağız dedi. Ama yarın yapacağız demedi ki. Belli bir aşaması var. Bütçe Komisyonu Başkanı milletvekilimiz söz verdi. Herhalde yapılacaktır. Ne demek ortak akıl? O zaman kanunların ne yeri var?” dedi.

“O DÖNEM GEÇMEDİĞİ İÇİN İÇİ PARÇALANMAMIŞTIR”

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce’nin bir dönem önce Amasya Milletvekilliği yapmasına atıfta bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Şengöl konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“O dönemde geçmemiştir, o zaman içi parçalanmamıştır. İçim parçalanan adama aç şunu bir göreyim mi diyeceğiz. Herkes konuşur, biz yasaların verdiği yetkilere dayanarak işimizi yaparız. Ama burada bütçe ön plandadır. Bütçesi yettiği kadarını yapar. Sayın Said milletvekillimiz benden önceki dönemde Eğirdir’den geçmemiştir. Ya da o gün Amasya milletvekiliydi, oralarda gezmiştir. O dönemde sanırım Amasya milletvekilidir. Sanırım boş bulunmuş, bana göre kötü niyetli değildir. Ben 10 bin hemşerimi toplayıp ortak akıl yapamıyorum ki. Belediye Meclisi’nde 12 kişiyiz. 3’ü evet diyor, 4’ü hayır diyor, 5’i hiçbir şey demiyor. Öyle damdan düşer gibi bir işlem yapılmıyor.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.