Sbs Isparta Birincisi Altınbaşak'tan

Isparta Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu, ilköğretim 8. sınıf Sbs sonuçlarına göre Isparta birincisi çıkardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2011 15:06
Sbs Isparta Birincisi Altınbaşak'tan

İrem Uğuz ve Mustafa Berk soruların tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Uğuz, Isparta birincisi, Berk de Isparta 6'ncısı olarak okullarının ve ailelerinin gururu oldu. Okul Müdürü Ömer Doğan, ilk 10'a 3 öğrenci ve ilk 100'e 10 öğrencinin Altınbaşak'tan girdiğini söyledi. Isparta birincisi çıkarmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Doğan, başarılarını tesadüf olmadığını geçen yıllarda da benzer başarılar elde ettiklerini belirtti.

Isparta birincisi olan İrem Uğuz, öğretmenlerinin tavsiyelerine uyduğunu belirterek, başarısını okuluna borçlu olduğunu kaydetti. Doğan, "Başarılarından dolayı çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Sbs'de başarı elde eden öğrencilerimizin eğitim hayatlarını kendi kurumumuzun devamı olan Altınbaşak lisemizde devam etmelerini arzu ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da Türkiye derecesi elde eden birçok öğrencimiz Isparta'da kalarak Altınbaşak Eğitim Kurumları(nı tercih etmişti. " dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.