SD Fen Lisesinde Şiddet İddiası

Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde son günlerde okul idaresi ve öğrenciler arasında yaşanan soruna, Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner el attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2012 10:42
SD Fen Lisesinde Şiddet İddiası

Haber Gazetesi Özel Haberi;

FEN LİSESİNDE NELER OLUYOR ? ÇİRKİN İDDİA....

Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde son günlerde okul idaresi ve öğrenciler arasında yaşanan soruna, Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner el attı. Okul Müdür Yardımcılarından D.D'nin öğrencilere kötü davrandığı iddiaları ayyuka çıktı.

Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde neler oluyor? Öğrenci velileri okul idaresini Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner’e neden şikayet etti?Isparta’nın bir dönem parlayan yıldızı olan Fen Lisesi, son yıllarda kimin yüzünden çöküşe geçti? Veliler ve öğrenciler bardağın taşması ile Milli Eğitim Müdürlüğüne yazılı dilekçe ile başvuruda bulundu. Bazı öğretmenler ile okul idaresinin de aralarında sorun olduğu, hatta öğretmenlerin başka okullara geçmek istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Konuya ilişkin olarak görüştüğümüz Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, okulda bazı sorunların olduğunu doğrulurken, “Geçtiğimiz Cuma günü gece tedbiri kıyafetle okula gittiğini, yatılı kalan kız ve erkek öğrencilerle görüştüğünü bütün şikayetleri dinlediğini” dile getirdi. Milli Eğitim Müdürü Caner, Fen Lisesinde öğrencilere ve öğretmenlere yönelik olarak anket çalışması yapacaklarını, sorunun kaynağını en kısa zamanda ortaya çıkaracaklarını dile getirdi.

Caner: “Fen Lisesi Isparta’mızın güzide okulları arasında yer alıyor. Orada ki öğrencilerimize de öğretmenlerimize de sahip çıkmak zorundayız. Velilerimizin içi rahat olsun sorun çözülecek. Zaten Dün Okul Aile Birliği beni ziyaret etti, sorunu anlattılar. Bizde gerekli girişimlere başladık” dedi.

Yine Haber Merkezimize gelen bilgiler arasında okulda, öğrencilerin sık sık azarladığı, son derece zeki olan ve geleceğin bilim adamları arasında gösterilen öğrencilerin saçları uzun diye herkesin içinde rencide edildiği, hatta erkek öğrenci ve kız öğrencilerin yatakhanelere aynı merdivenden çıktıkları, gecenin belli saatlerinde lavobaya giden kız ve erkek öğrencilerin aynı koridoru kullanmak zorunda kaldıkları da iddialar arasında yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum