SDÜ, TÜRKAK Yönetim Kurulunu Ağırladı

SDÜ, TÜRKAK Yönetim Kurulunu Ağırladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2017 10:29
SDÜ, TÜRKAK Yönetim Kurulunu Ağırladı

Ziyaretin ve Yönetim Kurulu Toplantısının ardından TÜRKAK tarafından ilgili paydaşlarla mahallinde bilgi alış verişi yapmak amacıyla Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına geçildi. Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, fakülte dekanları, Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, ITSO Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

ITSO’da gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Akreditasyon denilince bizim aklımıza gelen tek şey kaliteli hizmettir. Sizin kurumunuz da kaliteyi güvence altına alması dolayısıyla hem firmalarımız, devlet kurumlarımız açısından çok önemli. Kalitenin önemini biliyoruz. Bunu belgelendirmek de bizleri bir adım öne taşımaktadır. İlimizde sizden belge alan 6 kamu kurumu bulunuyor ve biz de bu sayıyı artırmak için proje oluşturduk.” dedi.
TÜRKAK Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yücel de Isparta’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi ve şunları kaydetti: “Bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla illerimizde toplantılar yapıyoruz. Türkiye’nin güzide illerinden olan Isparta’dayız ve Isparta’nın güzelliklerinden faydalanıyoruz. Birlikte neler yapabiliriz değerlendireceğiz, akreditasyon bilincini artıracağız.”
Konuşmaların ardından TÜRKAK Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Tekin “Akreditasyon” konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.