SDÜ 120 İşçi Alımı Yapacak

SDÜ 120 İşçi Alımı Yapacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2018 14:21
SDÜ 120 İşçi Alımı Yapacak

Süleyman Demirel Üniversitesi kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 120 geçici işçi alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımladığı ilanı ile duyurdu.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK
Süleyman Demirel Üniversitesi geçici işçi alımı için adaylar illerin İş Kurumu Müdürlüğü web sayfasında yayımlanan ilanları takip etmeleri gerekmektedir. Konu ile ilgili olarak geçici işçi alımları için 28 Şubat 2018 tarihinde saat 09.00'da kura çekimleri yapılacaktır. Söz konusu kura çekimleri Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Biriminde, Noter huzurunda yapılacaktır.

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK
Ayrıca tüm bunların yanı sıra alımlar sözlü sınav doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Söz konusu mülakatlar ise 15 Mart 2018 ile 16 Mart 2018 tarihlerinde saat 09.00'da gerçekleştirilecektir. Alınacak kişiler 90 günlük geçici işçi statüsünde görevlendirilecektir.

2 NİSAN'DA İŞ BAŞLAYACAK
Süleyman Demirel Üniversitesi geçici işçi alımları 112 normal, 5 engelli, 3 eski hükümlü ve terör mağduru şeklinde gerçekleştirilecektir. Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan ilanda işe başlama tarihi 2 Nisan 2018 olarak belirtildi. Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adayların başvuru tarihi itibari ile 18 yaşından gün almış olmaları gerektiği de ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.