SDÜ 14 Bin Mezununu Uğurlamaya Başlıyor

SDÜ 14 Bin Mezununu Uğurlamaya Başlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2018 12:44
SDÜ 14 Bin Mezununu Uğurlamaya Başlıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi heyecanlarını ve mutluluklarını paylaştığı 14 bin mezunu, geleceğe uğurlamanın haklı gururunu yaşıyor.
Uzun, zorlu bir o kadar da umut ve mutluluk dolu üniversite yıllarını geride bırakan binlerce öğrencimiz, diplomalarını alacakları günü heyecanla bekliyor. Süleyman Demirel Üniversitesi heyecanlarını ve mutluluklarını paylaştığı 14 bin mezunu, geleceğe uğurlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Mezuniyet törenine ilişkin bilgiler veren SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, törene bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak birkaç ayrıntı eklendiğini aktardı. Ayyıldız, bu yılki programın; 10 Mayıs Perşembe günü saat 10.20’de Valilik önünden Endüstri Meslek Lisesine(6 Mart Caddesi) doğru gerçekleştirecekleri “Isparta’ya Teşekkür ve Veda Yürüyüşü” ile başlayacağını söyledi.

Ayyıldız, kortejin Bando eşliğinde bisikletli öğrenciler ile fakülte ve meslek yüksekokullarını temsil eden öğrenci ve öğretim elemanlarından oluşacağını sözlerine ekledi. Ayyıldız, törenin onur konukları 1998 yılı mezunlarına ilişkin olarak da “20. yıl mezunlarımız da hayatlarının en keyifli dönemlerini geçirdikleri şehrimize gelip 11 Mayıs Cuma günü yapılacak törende, yüreği heyecan ve mutluluk içinde çarpan yeni mezunlarımızın mutluluğuna ortak olacak, geçmiş günlerin anısını paylaşacak.” ifadelerini kullandı.

Bu yıl 10- 11 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek törenlerde, 10 bini aşkın öğrencinin aileleri ile katılımının beklendiğini belirten Ayyıldız, SDÜ’nün her yıl daha da büyüyen ve gelişen bir aile olduğunun altını çizerek 2017- 2018 Akademik Yılında mezun olan öğrencilere yaşamlarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.