SDÜ 19 Mayıs Öğrenci Meydanı’nda İftar Yemeği Düzenlendi

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünce Doğu Yerleşkesi 19 Mayıs Öğrenci Meydanı’nda iftar yemeği düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2013 18:14
SDÜ 19 Mayıs Öğrenci Meydanı’nda İftar Yemeği Düzenlendi

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünce Doğu Yerleşkesi 19 Mayıs Öğrenci Meydanı’nda iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine, Üniversite yönetimi ve akademik- idari personelinin yanı sıra il protokol üyeleri ile basın mensupları da katıldı.

İftar yemeğinde konuklarını ağırlamaktan ve bu özel günde bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, bolluk ve bereket ayı olan Ramazanın birlik- beraberliği temsil ettiğini vurgulayarak “Dünyadaki pek çok meşgaleden sıyrılıp ortak sevgide buluştuğumuz; aç ve susuz insanların durumunu daha iyi anlama fırsatını yakaladığımız bugünlerde, birlik ve beraberliğin önemini de daha iyi anlıyoruz.” dedi.

İbicioğlu, sözlerini insanların Ramazan ayında dualarıyla zor durumda olanlara yardımcı olabileceğini belirterek noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum