SDÜ 20 Yıldır Öğrencilerine Kısmî Zamanlı İş Olanakları Sunuyor

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminin ilk derslerini işleyen Süleyman Demirel Üniversitesinde kısmî zamanlı öğrenciler için başvurular başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2017 14:54
SDÜ 20 Yıldır Öğrencilerine Kısmî Zamanlı İş Olanakları Sunuyor

Süleyman Demirel Üniversitesinin, öğrencilerine öğrenim gördükleri alanlarda meslekî becerilerini geliştirmeleri, deneyim kazanmaları ve özgeçmişlerine güçlü bir referans eklemeleri amacıyla sunduğu “kısmî zamanlı çalışma” uygulamaları 20 yılını geride bıraktı. Her eğitim öğretim döneminde 750 öğrencinin fakülteden araştırma merkezine, bölümden meslek yüksekokula ve kütüphaneden yemekhaneye kadar birbirinden farklı pek çok alanda iş deneyimi, kişisel gelişim, sosyalleşme, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanma fırsatı yakaladığı kısmî zamanlı çalışmayla öğrenciler çalışma hayatını öğrencilik dönemlerinde yakından tanıma imkânı buluyorlar.Geçtiğimiz günlerde 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminin ilk derslerini işleyen Süleyman Demirel Üniversitesinde kısmî zamanlı öğrenciler için başvurular başladı. Başvurular 2 Ekim’e kadar sürecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.