SDÜ Ailesine 7 Bin 26 Öğrenci Katıldı

SDÜ Ailesine 7 Bin 26 Öğrenci Katıldı

Yayınlanma:
SDÜ Ailesine 7 Bin 26 Öğrenci Katıldı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 17-18 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavının yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre Süleyman Demirel Üniversitesine bu yıl 7 bin 26 öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazandı.

SDÜ’nün okul birincileri kontenjanları dâhil doluluk oranı yüzde 99,79 iken; tüm kontenjanlar dâhil doluluk oranı da yüzde 98,69 oldu. Bu yıl “35 Yaş ve Üstü Kadın”lar için ayrılan kontenjana ise 72 öğrenci yerleştirildi.

“Ailemize Katılanları Tebrik Ediyorum”

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Değerli gençlerimiz, yaşamınızın önemli bir dönemini oluşturacak üniversite hayatına hoş geldiniz. Sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Süleyman Demirel Üniversitesini tercih ederek ailemize katılanlara da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.