SDÜ Akademik Yıl Açılış Töreni Neden Yapılmadı?

SDÜ Akademik Yıl Açılış Töreni Kasım ayına girmemize rağmen hala yapılmadı. Geçtiğimiz yıllarda ekim ayı içerisinde yapılan törenin bu yıl neden geciktiğine dair üniversiteden resmi bir açıklama yapılmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2014 13:08
SDÜ Akademik Yıl Açılış Töreni Neden Yapılmadı?

SDÜ Akademik Açılış töreninin Kasım ayına girmiş olmamıza rağmen hala yapılmamış olması akıllara çeşitli sorular getiriyor.

Geçtiğimiz yıllarda Ekim ayı içerisinde akademik açılış töreni düzenlenen SDÜ’de bu yıl Kasım ayına girilmiş olmasına rağmen hala akademik açılış töreni yapılmaması dikkat çekti.

Ekim ayı ortasında Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımıyla yapılması planlanan tören de sürpriz bir şekilde iptal edilmişti.

Kurtulmuş, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin açılış töreni için Burdur'a gelmiş, geceyi komşu ilde geçirmiş, ancak 30 kilometre mesafedeki Isparta SDÜ Akademik Yıl açılış töreni iptal edilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum