SDÜ Anadolu Yıldızlarını Ağırladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Anadolu Yıldızlar Ligi' (ANA-LİG) projesi kapsamında yapılan çeyrek final müsabakaları sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2016 16:49
SDÜ Anadolu Yıldızlarını Ağırladı

5- 7 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakaya ev sahipliği yapan Üniversitemiz Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü/Spor Bilimleri AUM'a bağlı Atatürk Spor Salonu, Spor Bilimleri Fakültesi Masa Tenisi uzmanlık alanı öğrencilerinin de katkılarıyla 14 ilden katılan 75 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu.

12 erkek- 12 bayan olmak üzere 24 takımın bir üst gruba yükselmek için kıyasıya yarıştığı çeyrek finalde, erkeklerde “Antalya”, “Ankara”, “Adana”, “Sivas”, “Konya”, “Hatay” takımları; bayanlarda ise “Antalya”, “Hatay”, “Kayseri”, “Aksaray”, “Ankara”, “Kahramanmaraş” takımları yarı finale çıkmaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.