SDÜ Avm’si En iyi Avm Seçildi

SDÜ'de yapımı tamamlanan ve kiralanma çalışmaları süren AVM kategorisinde en iyi seçildi..

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2019 13:44
SDÜ Avm’si En iyi Avm Seçildi

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Sosyal Yaşam Merkezi Projesi, "Devam Eden Projeler" kategorisinde Sign of the City Awards (SotCA) "Türkiye'nin En İyi Eğitim Binası/ Kampüsü" Ödülü kazandı.

5'inci kez düzenlenen, "Gayrimenkul Oscarı" olarak da tanımlanan Sign of the City Awards (SotCA) Süleyman Demirel Üniversitesinin Doğu Yerleşkesinde inşa edilen Sosyal Yaşam Merkezi'ne verildi.

Klasik Türk Mimarisi

Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesi'nde inşa edilen Sosyal Yaşam Merkezi, Klasik Türk Mimarisindeki Bedesten özellikleri ile yöreye has mimari özelliklerden esintiler taşıyor.

Öğrenciler ve akademik birimler için proje geliştirme imkânları sağlayan Merkezde, kültür- sanat ve sportif aktivite olanakları da yer alıyor. Amfi ve gösteri platformuna sahip Sosyal Yaşam Merkezi'nde sinema salonu, market ve alışveriş üniteleri bulunuyor.

Isparta'nın değişimine ve gelişimine katkı

Ödülü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, YDO Group Proje Koordinatörü Fethi Oytun ile birlikte SotCA Jüri Başkanı Yüksek Mimar ve Kent Tasarımcısı Prof. Dr. Güzin Konuk'tan aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.