SDÜ 'Bu Araç Banka Promosyonu ile Alındı'

SDÜ Rektörlüğü’ne ait 3 makam aracı bulunurken makama 300 bin TL değerinde Audi A 6 alınması haberine SDÜ yönetiminden sitem gelirken, Sözcü Gazetesi, TBMM’ye kiralanacak Audi A6 ‘lar için ‘yazıklar olsun’ nitelendirmesinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2011 11:09
SDÜ 'Bu Araç Banka Promosyonu ile Alındı'

S.D.Ü. Rektörlüğü’ne ait 3 makam aracı bulunurken makama 300 bin TL değerinde Audi A6 alınması haberine SDÜ yönetiminden sitem gelirken, Sözcü Gazetesi, TBMM’ye kiralanacak Audi A6 ‘lar için  ‘yazıklar olsun’ nitelendirmesinde bulundu.

SDÜ’DEN SİTEM
Isparta’da yazılamayanları yazan tek internet haber sitesi Ajans32, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Rektörlük makamına ait üç araç varken makama 300 bin TL değerinde Audi A6 marka araç satın alındığını dile getirmişti. 

Haberde, Fen Edebiyat Fakültesi ödenek beklerken, doğu kampüsünde cami yapımı için cemaatten para toplanırken Rektör Hasan İbicioğlu’nun üç araç varken yeni bir araç almasının etik olup olmadığı sorusu yöneltilmişti. Bu habere bir kısım okuyuculardan ‘etik değil’ şeklinde yorumlar gelirken, özellikle S.D.Ü. yönetimine yakın isimler sitem ederek haberin kaldırılmasını talep ettiler.

YAZIKLAR OLSUN NİTELEMESİ
Ajans32 bu haberi yaklaşık birkaç gün önce yazarken, bugün benzer bir konuyu sayfalarına taşıyan Sözcü Gazetesi, TBMM’ye kiralanacak olan 9 Audi A6 için ‘yazıklar olsun’ nitelemesinde bulundu.

Saygı Öztürk imzalı  ‘Millete Fiat Meclis’e Audi’ başlıklı haberde Başbakan’ın ÖTV zamlarını savunurken vatandaşa Porshe alacağına git Fiat otomobil al dediğine ancak Meclis’in Başbakan gibi düşünmediğine yer verildi.  Öztürk, “9 kişilik TBMM yönetimine yeni yılda Passat yerine, Audi A6 kiralanacak. Yazıklar olsun” yorumunda bulundu.

Takdir Kamuoyunun
Ajans32 objektif ve tarafsız yayın yapmaya devam ediyor. Hiçbir kurum ve kuruşla yakından uzaktan bir ilgimiz ve menfaatimiz yoktur. Bazı okuyucularımız yorumlarında Üniversiteden bir beklentimiz olduğunu yazmış, Öztürk Saygın’ında TBMM’den bir beklentisi mi var acaba! Yapılan haberler ile ilgili amaç kamuoyunu bilgilendirmektir.

İşte Sitem Edilen O Haber >>

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.