SDÜ Büyük Isparta Oteli'ne Talip

Geçtiğimiz günlerde işletmecisi ile sözleşmesi sona eren, mülkiyeti Isparta Belediyesi’ne ait Büyük Isparta Oteli çok yakın zamanda yeniden ihaleye çıkacak. SDÜ, otele talip.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2013 18:09
SDÜ Büyük Isparta Oteli'ne Talip

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ

Kamuoyunun da bildiği gibi özellikle son birkaç yılda Büyük Isparta Oteli’ni işleten firmaların hem Isparta Belediyesi hem de SGK, Maliye gibi kurumlarla borç meseleleri yüzünden sıkıntılar yaşandı.

Şehrin tam merkezinde olan otelin kamuya olan borçlarını ve hatırı sayılır bir tadilat gerektirdiğini düşünürsek, bu oteli Isparta’da SDÜ’den daha iyi işletecek bir kurum görünmüyor.

Ayrıca, SDÜ Konukevi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait olduğunu ve uzun zamandır Milli Eğitim’in konukevini boşaltma talebi de dikkate alınırsa SDÜ’nün Büyük Isparta Oteli’ni işletmesini alması tüm kurumlar için en sağlıklı karar olacağa benziyor.

Ajans32 muhabirine açıklamalar yapan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, “Milli Eğitim Müdürlüğü bizi yerimizden uzun süredir çıkarmak istiyor. Büyük Isparta Oteli’de şu an boş olduğu için ve bizim isteklerimizi fazlasıyla karşılayacağı için biz buranın işletmesine talibiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum