SDÜ Davraz’ın Hedefi Büyük

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) bunca yıllık pekiştirdiği hizmet tecrübesini Isparta halkına sunduğu SDÜ Davraz Otel ile bu kış, kar turizminde önemli bir yer tuttu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2013 17:26
SDÜ Davraz’ın Hedefi Büyük

Akdeniz Bölgesi’nin göller yöresinde, Eğirdir ve Kovada Gölleri arasında yükselen, Isparta ovasını kuşatan dağ kütlelerinden biri olan Davraz Kayak Merkezi’ne bu kış, sunduğu hizmet ile damgasını vuran SDÜ Davraz Otel, Isparta’daki önemli gelişmeye de ev sahipliği yaptı.

2012-2013 sezonu itibariyle Türkiye’nin her noktasından müşteri potansiyelini yakalayan Davraz Kayak Merkezi, kış ayına damgasını vurdu. Bu kış sezonunda 2 – 2,5 metreye kadar ulaşan kar kalınlığı, uygun doğal yapısı ve kar kalitesi, toplam 10 km’ye ulaşan pistleriyle her seviyede kayakçıya heyecan verici deneyimler yaşatan kayak merkezi, bu kış sezonunda Türkiye’nin en çok turistini çekti. Telesiyej imkanı ile dağın yamaçlarından muazzam bir görsellik sunan Eğirdir Gölü, ziyaretçilere seyrine doyum olmayan muhteşem manzara oluşturdu.

KAYAK MERKEZİNE DEĞER KATTI
2009 yılında açılan SDÜ Davraz Otel, 2011 yılında Yaşam Boyu Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne bağlı olarak hizmetine devam ediyor. Şehir merkezine ortalama 26 km uzaklıkta bulunan SDÜ Davraz Araştırma ve Uygulama Oteli, Davraz Kayak Merkezi’nin kış sezonunu uzatmayı hedefliyor.

Davraz’ın eşsiz güzelliği içerisinde kayak zevkini tatmak isteyenler için SDÜ Davraz Otel, 36 tw ve 6 suite odadan müşterilerine hizmet veriyor. Tüm odalarda uydu yayını, LCD televizyonlar, minibar, banyo ve saç kurutma makinesi bulunduran otel, kar ve pistin en iyi izlendiği suite odalarıyla değerine değer katıyor. Diğer otellerden farklılık gösteren SDÜ Davraz Otel, odalarında elektrikli şömine ve özel tasarım jakuzileri ile de hizmetinden ödün vermiyor.

Öte yandan ortalama 250 kişilik restaurantı mevcut olan otel, tüm misafirlerine Isparta lezzetleri ile Türk ve dünya mutfaklarından örneklerini sunmuş vaziyette.

HAFTASONU ETKİNLİKLERİ İÇİN BİRE BİR
Ayrıca A’la Carte, Fix menü ve açık büfe şeklinde hizmet veren restoranlar, A’dan Z’ye herkese açık olduğu gibi gruplara da otel bahçesinde açık havada mangal keyfi sunuyor.

Isparta misafirlerine beklentilerinin üzerinde bir tatil sunma sorumluluğunu üstlenen SDÜ Davraz Otel, kış sezonunda müşterilerini doğanın eşsiz manzaralarına bekliyor.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon: 0 (246) 267 20 44 - www.sdudavrazotel.com – Davraz Kayak Merkezi ISPARTA

HABER-FOTOĞRAF: ÖZCAN ÖZTÜRK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.