SDÜ Diş Hekimliği Fakültesine 2 Farklı Ödül

SDÜ Diş Hekimliği Fakültesine 2 Farklı Ödül

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2017 14:02
SDÜ Diş Hekimliği Fakültesine 2 Farklı Ödül

SDÜ Diş Hekimliği Fakültesinden akademisyenler Antalya ve Eskiseşir’de düzenlenen iki farklı uluslararası kongrede en iyi poster bildirisi ve en iyi sözlü sunum dallarında ikincilik ödülünün sahipleri oldular.

Ağız ve Çene-Yüz Cerrahisi Birliği Derneği (AÇBİD) tarafından Antalya’da bu yıl 11. düzenlenen AÇBİD 2017 Uluslararası Kongresinde, SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız,Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı’ında görev yapan Dt. Mehmet Ali Koldaş, Yrd. Doç. Dr. Yavuz Fındık, Prof. Dr. Timuçin Baykul’dan oluşan ekip “Diyot Lazerin Kemik Retansiyonlu 20 Yaş Diş Çekiminden Sonra Ödeme Etkisinin 3 Boyutlu Yüz Tarayıcısı ve Konvansiyonel Yöntemlerle Değerlendirilmesi” isimli çalışmayla en iyi poster bildirisi alanında ikincilik ödülünü kazandılar.

Eskişehir’de düzenlenen Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Derneği 2. Uluslararası Kongresi’nde ise SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı’nda görev yapan Dr. Elif Bilgir, Doç. Dr. Derya Yıldırım, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Fatih Şentürk, Prof. Dr. Hikmet Orhan’dan oluşan ekip “Tek Girişli Temporomandibular Eklem Artrosentezi İşlemi’nin Ultrasonografi ile Değerlendirilmesi” isimli çalışmayla en iyi sözlü bildiri alanında ikincilik ödülü kazandılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.