SDÜ Eğlenceye Doydu

Türk Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Sıla, Süleyman Demirel Üniversitesinde sevenleriyle buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2013 11:05
SDÜ Eğlenceye Doydu

Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma ve Geliştirme Kulübü tarafından Yaşam Boyu Eğitim Merkezi desteğiyle düzenlenen “Nisan Şenliği” kapsamında, Doğu Yerleşkesi 19 Mayıs Açıkhava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı’nda düzenlenen konsere sanatçının çok sayıda hayranı katıldı.

Sevilen şarkılarını binlerce öğrenciyle birlikte seslendiren Sıla, muhteşem performansı ile sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı ve konser sonunda yaptığı konuşmada SDÜ’de ve Isparta’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nisan Şenliği’nin ikinci gününde sahne alan Inna ise hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Kendisini izlemeye gelenlere müzik ziyafeti çeken Inna SDÜ’de yoğun ilgiyle karşılaştı.

Doğu Yerleşkesi 19 Mayıs Açıkhava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı’nda düzenlenen konserde, “Hot”, “India”, “Endless”, “Caliente” gibi sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren Inna, dans ve ışık şovlarıyla müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Etkinliğin üçüncü gününde ise Yalın sahne alacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.