SDÜ Emniyet İşbirliği

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Or’a hoşgeldin ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2012 23:13
SDÜ Emniyet İşbirliği

Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Numan Tamer, Prof. Dr. İskender Akkurt ile Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ve SDÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa Nadir Eker de hazır bulundu.

Karşılıklı iyi niyetlerin dile getirildiği ziyarette Rektör İbicioğlu, Emniyet Müdürü Or’a yeni görevinde başarılar dileyerek Isparta halkının ve üniversite öğrencilerinin güvenliği için sağlanan üniversite- emniyet işbirliğinin artarak devam edeceğini ifade etti. Son yıllarda önemli çalışmalara imza atan emniyet teşkilatının tüm personelinin fedakarlık bilinciyle hareket ettiğini belirten İbicioğlu, “Ülkemizde huzurun sağlanmasında özellikle son yıllarda özgürlükle güvenliği dengede tutan emniyet teşkilatına önemli görevler düşüyor. İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Or’a ilimize hoşgeldiniz diyoruz. Türkiye’nin her yerinde millete hizmet edebilecek, geçmişi büyük tecrübe ve başarılarla dolu bir kişi olan Mehmet Or’un ilimize atanmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Üniversite ve emniyet teşkilatı arasında kurulan işbirliğin diğer kurumlara da örnek olacağına inanıyoruz.” dedi.

Öğrenci sayısı bakımdan Türkiye’de ilk sıralarda yer alan SDÜ’nün emniyet teşkilatı ile oluşturduğu başarılı projelerin devam edeceğini vurgulayan Emniyet Müdürü Mehmet Or ise, güvenlik ve asayişin sağlanması için teşkilat olarak çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu günün anısına Emniyet Müdürü Mehmet Or’a SDÜ Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezince hazırlanan bir hoşgeldin armağanı takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.