SDÜ, Fuarda Yerini Aldı

SDÜ, Fuarda Yerini Aldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2021 16:47
SDÜ, Fuarda Yerini Aldı

Isparta Belediyesince düzenlenen “Kitap Fuarı”, Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını açtı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen İclal Aydın, Mehmet Yıldız, Bircan Yıldırım, Barış Ünlü, Tarkan Köylü, Bilal Sami Gökdemir gibi birçok yazarın katılımcılarla buluşacağı fuarda, Süleyman Demirel Üniversitesinin eserleri de SDÜ standında yerini aldı.

Çeşitli tanıtım materyalinin bulunduğu stantta, üniversitemizce basılan “Isparta’da Kerpiç ve Yaşam”, “Isparta Çevresi Yörük Kültürü”, ''Ülkemiz ve Bölgemiz Perspektifinden Mülteciler: Sosyal Kültürel Ekonomik ve Akademik Boyut'', “21. Yüzyılda Türkiye Cumhuriyeti'nin Baş Etmesi Gereken Sorunlar”, YEKvizyon Belgesel Eserleri, “Hat Sanatından Şaheserler”, “ Kent Buluşmaları”, “Isparta Tarihi Kent Merkezi İçin Sağlıklaştırma Önerisi”, “Isparta Evleri”, “Ertokuş Kervansarayı”, “Türkiye'de Mekansal ve Bölgesel Dönüşümler”, “Kent Buluşmaları”, “15’nci Ulusal Tekstil Mühendisliği Öğrenci Kongresi (UTMÖK)”, “Mühendislik Fakültesi 40'ıncı Yıl Etkinliği İlk Mezunlar Buluşması”, “İnşaat Sektörünün Mühendislik Eğitiminden Beklentileri”, “6'ncı Tekstil Günleri”, “İlham Veren Üniversite” kitapları, “9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Demokrasi”, “Cahit Berkay” ve akademisyenlerin kaleme aldığı eserler ile Doğu-Batı Gazetesi ve dergileri yer alıyor.

Kitap Fuarı 19 Aralık 2021 tarihine kadar açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.