SDÜ Göz Bankası'na Bakanlıktan Teşekkür

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde hizmet veren Göz Bankası, başarılı çalışmalarından dolayı Sağlık Bakanlığı tarafından ödüllendirildi.

Yayınlanma:
SDÜ Göz Bankası'na Bakanlıktan Teşekkür

Kısa zaman içerisinde nakil bekleyen hastalar için önemli çalışmalar yaparak her geçen gün daha da büyüyen Göz Bankası, 2014 yılı itibariyle gerçekleştirdiği 42 kornea nakliyle, teşekkür belgesine layık görüldü.

Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlem Tök, Göz Bankasının kısa süre önce kurulmasına rağmen kornea naklinde bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini söyleyerek “Kurulduğu günden bu yana hastalarımızın tedavi için il dışındaki merkezlere gitmelerinin önüne geçilmesinin yanında, çevre illerden başvuran hastaların hastanemizde tedavi olmaları da sağlandı.” dedi.

Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nı başarılarından ve hastanenin gelişimi için yaptıkları katkılardan dolayı tebrik ettiğini söyledi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.