SDÜ Hastane Personeli Moral Depoladı

Doyasıya Eğlendiler...

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2017 14:40
SDÜ Hastane Personeli Moral Depoladı

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi 3. Geleneksel Piknik programı, geçtiğimiz Pazar günü Gölcük Tabiat Parkı DSİ Tesislerinde gerçekleştirildi.

Şenlik havasında yapılan etkinliğe, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Isparta Gazeteciler Cemiyet’i Başkanı Şevket Karahan, Başhekim Yardımcıları Prof.Dr. Tolga Atay, Doç.Dr. Taylan Oksay, Hastane Müdürleri, Fahri Eryılmaz ve Elif Bayer, Müdür Yardımcıları Fidan Karahan, Erdoğan Taşcıoğlu, çalışanlar ve aileleri de katıldı.

Sabah erken saatlerde başlayan programda kahvaltı ikramından sonra yarışmalara geçildi.

Birbirinden ilginç oyunlarda çalışanlar eğlenirken bir yandan da hediye kazandılar.

Piknik programında çocuklar da unutulmadı. Palyaçolar ile yüz boyama yapan ve oyunlar oynayan çocuklar arasında da çeşitli yarışmalar düzenlendi. Ayrıca yine çocuklar için pamuk şeker ikramı da yapıldı.
Öğle yemeği ikramının ardından devam eden yarışmalarda, oldukça renkli ve eğlenceli anlar yaşandı.



SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, “Her geçen gün başarılı hizmetlerle imza atan hastanemizin her kademesinde bulunan çalışma arkadaşlarımızın yoğun temposuna piknikle ara vermek istedik. Çalışanlarımızın motivasyonunu arttırmak amaçlı bu etkinliğimiz her yıl gerçekleştiriliyor. Yılın yorgunluğunu tüm ailelerimizle hep birlikte atmak, daha iyi hizmetler verilmesini sağlamak amacındayız” dedi.

Geç saatlere kadar devam eden program sonrası görüşlerini aktaran çalışanlar, hastane idaresine bu tür etkinlikleri düzenlediği için teşekkür ederken, gün boyu çok eğlendiklerini bu organizasyonların birlik beraberliği güçlendirmek adına önemli olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.