SDÜ Hastanesi’nde Personel Ek Ödemelerini Alamıyor

Türk Sağlık Sen Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki personelin ek ödemelerini söz verilmesine rağmen alamadıklarını ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2014 15:35
SDÜ Hastanesi’nde Personel Ek Ödemelerini Alamıyor

Türk Sağlık Sen Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Tıp Fakültesi Dekanlığında görev yapan personellerin sorunlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Yıldız, “Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü tarafından her ayın 15 inde ödenmesi gereken ek ödeme tutarlarının; Yapılan görüşmelerde düzenli ödenecektir sözü verilmesine rağmen İşletmede para yoktur denilerek hala ödeme gerçekleşmemiştir. Diğer Kurumlarda çalışan personeller her ayın 15 inde normal maaşlarını ve ek ödemelerini düzenli alırlarken Üniversite Hastanesinde ve Tıp Fakültesi Dekanlığında çalışan personeller hala maaşlarının geri kalan tutarlarını ayın 15 inde alamamışlardır. Üniversite Hastanesinde, Tıp Fakültesi Dekanlığında görev yapan personellerinin mağduriyetleri aylardır görmezden gelinerek yılın son günlerinde tavan yapmıştır. Zor şartlarda yoğun iş yükünde görev yapan personellerin moral ve motivasyonları bozulmakta bu süreçte üretimden gelen gücümüzü ortaya koyacağımızı idarecilerin bilmesini istemekteyiz. Bir an önce personelin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum