SDÜ Hastanesinden Hayırsever İş Adamlarına Plaket

SDÜ Hastanesinden Hayırsever İş Adamlarına Plaket

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2016 15:02
SDÜ Hastanesinden Hayırsever İş Adamlarına Plaket

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine bağışta bulunan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerine plaket verildi.

Törende konuşan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, ITSO yönetim kuruluna, hayırsever iş adamlarına teşekkür ederek yapılan desteklerin önemine dikkat çekti. Yıldırım, “Yaptığınız bağışların maddi yönü muhakkak ki önemli ama manevi anlamı daha çok fazla. Devletimizin katkılarının yanı sıra hastanemiz için bağışta bulunan siz hayırseverlerimizin de katkıları bizler için önemli, sizlere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Halkımıza sağlık adına güzel hizmetlerimiz sizlerin de katkılarıyla artarak devam edecek.” diye konuştu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise SDÜ Hastanesinin vermiş olduğu hizmetin şehir ve bölge adına büyük önem taşıdığını dile getirerek “Hastanede 17 adet odanın tefrişe ihtiyacı olduğunu öğrendim ve bunu yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma aktardım. Onlarda destek olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını dile getirdiler. Kazancımızın karşılığını küçük de olsa bu şekilde insan sağlığı için aktarmamız bizleri son derece memnun ediyor.” dedi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Atay da yapılan yardımlarla 17 özel odanın tefrişatının tamamlandığını ifade ederek, “Yapılan yardımlarla odalar boyandı, ahşap bölümler yenilendi, televizyon, buzdolabı, yemek masası, etajer, refakatçi koltukları alındı. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından destek vererek bağışta bulunan; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Şükrü Başdeğirmen, Yaşar Ali Köse, Melahat Tortop, Metin Çelik, Mehmet Yüceer, Ahmet Yüceer, Uygun Nakliyat, Hasan Telli, Salih Sarıkaya, Osman Şahlan, Murat Özkutlu, Metamar A.Ş, Mustafa Tutar, Hediye Un Fabrikası, Aksu Enerji Tic. A.Ş adına plaketler takdim edildi.










HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum