SDÜ Hattına 1 Körüklü Otobüs Daha

SDÜ Hattına 1 Körüklü Otobüs Daha

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2015 13:32
SDÜ Hattına 1 Körüklü Otobüs Daha

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, artan öğrenci sayısıyla birlikte mevcut araç filosunu genişletmek adına 1 yeni araç daha aldıklarını bildirdi.

Araç filosunda bulunan 3 adet körüklü otobüsün yanına 1 tane daha körüklü otobüs aldıklarını söyleyen Yavuz, yeni otobüsün yakın zamanda hizmete gireceğini belirtti.

Bugüne kadar kendi alanında öğrenciler için ne yapılması gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini açıklayan Yavuz, ‘’Ailemiz her geçen yıl büyüyor. Ailemiz diyorum çünkü öğrencilerimizi kendi evlatlarımız olarak görüyorum. Onlar bu şehre ayak bastıkları anda bizim sorumluluğumuza giriyorlar. Bu anlamda bir anne-baba çocuğuna nasıl davranıyorsa biz de onlara öyle davranmaya gayret gösteriyoruz’’ dedi.

SÜREKLİ ÖĞRENCİ KONSEYİ BAŞKANLARIYLA DİYALOG HALİNDEYİZ
Öte yandan öğrencilerin istekleri, arzuları ve şikâyetleri konusunda öğrenci konseyleri başkanlarıyla sürekli diyalog içinde olduklarını belirten Yavuz, şöyle devam etti; ‘’Çocuklarımızın isteklerine ve sorunlarına cevap verebilmemiz için onlarla iletişimimizi koparmamız lazım. Biz de hizmetimizi onların isteklerine göre ayarlıyoruz. Onların mağdur olmasını istemiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.