SDÜ ile ITSO'dan İşbirliği Protokolü

Süleyman Demirel Üniversitesi ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Mesleki ve Teknik Eğitim”, “SDÜ Teknoloji Fakültesi İle İşyerinde Eğitim” ve “Sağlık Turizmi” alanlarında işbirliği protokolü imzalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2013 14:52
SDÜ ile ITSO'dan İşbirliği Protokolü

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, SDÜ ile yaptıkları işbirliği çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ve bu çalışmaların devam edeceğini belirterek “Daha güzel hizmetlerde birlikte çalışarak ülkemizi daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da SDÜ’nün şehriyle bütünleşen bir üniversite olduğunu ITSO’nun da bu bütünleşmede köprü rolü oynadığını söyledi. Konuşmasının devamında ITSO ile gerçekleştirdikleri işbirliği çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren İbicioğlu, Isparta’nın problemlerinin çözülmesinde SDÜ’nün akademik, ITSO’nun da ekonomik liderlik yaparak Türkiye’ye örnek olabilecek uygulamaya imza atılacağını belirtti.

Konuşmaların ardından SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen arasında işbirliği protokolü imzalandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum