SDÜ İş Güvenliği Uzmanı Yetiştiriyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İş Güvenliği Uzmanı Yetiştiriyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2017 22:37
SDÜ İş Güvenliği Uzmanı Yetiştiriyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bilgehan İlker HARMAN'ın koordinatörlüğünde ve Proje Yönetim dersi kapsamında iş sağlığı ve güvenliği konusunda daha duyarlı bir toplum oluşturmak amacıyla İş Dağlığı ve Güvenliği Programı 2'nci sınıf öğrencileri ilkokul ve ortaokul öğrencilerine seminerler verdi.

İş sağlığı ve güvenliği programı öğrencileri tarafından verilen seminerin il durağı Deregümü İlkokulu/Ortaokulu oldu. Yaklaşık 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen seminerde genel iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili temel bilgiler verildi. Ayrıca Sav İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine de benzer bir seminer verildi. Yaklaşık 400 öğrenci ile gerçekleştirilen seminerin ardından katılan tüm öğrencilere katılım belgeleri dağıtıldı. Seminerler öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.