SDÜ İşçileri Tedirgin: Grev Kararı İhtimal Dahilindedir

SDÜ İşçileri Tedirgin: Grev Kararı İhtimal Dahilindedir

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2021 16:24
SDÜ İşçileri Tedirgin: Grev Kararı İhtimal Dahilindedir

Türk – İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, sona eren Hak – İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro – İş ve TÜHİS ile yapılan toplu sözleşme görüşmelerinden bir sonuç alınamadığını belirterek; “Bunun üzerine Öz Büro – İş grev kararı almıştır. Görüşmeler hali hazırda devam etmektedir. Grev kararı çıkma olasılığı düşük olsa da ihtimal dahilindedir” dedi.

Korkmaz; konu ile ilgili olarak bir açıklamada şu bilgileri verdi; “7 Şubat tarihinde sona eren Hak – İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro – İş ve TÜHİS ile yapılan toplu sözleşme görüşmelerinde bir sonuç alınamamıştır. Yapılan teklifler diğer Üniversite ISBÜ  toplu sözleşmesinin çok altında kalmıştır.

“GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR”
Üniversitede Öz Büro – İş grev kararı almıştır. Görüşmeler hali hazırda devam etmektedir. İmza atılamaması durumunda grev oylaması yapılacaktır. Grev kararı çıkma olasılığı düşük olsa da ihtimal dahilindedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.