SDÜ KAGİK Üyelerini Ağırladı

SDÜ KAGİK Üyelerini Ağırladı

Yayınlanma:
SDÜ KAGİK Üyelerini Ağırladı

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından üniversite-kent bütünleşmesini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Isparta Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) üyeleri SDÜ'de ağırlandı.

İlk olarak Prof. Dr. Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi, Müzik Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesindeki Çalgı Belgeliği Müzesi ile üniversitemizin tasarım ürünlerinin yer aldığı SDÜKKAN’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, daha sonra YETEM bünyesinde faaliyet gösteren “Ön Kuluçka Merkezi”, “Endüstri 4.0 yatırımları”, “Gül ve Tıbbi-Aromatik Bitki Laboratuvarı”nda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.



Ziyaretlerin ardından üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Rektörlük toplantı salonunda Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine üniversitemizde yapılan çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdi.

Sunumun ardından üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, kadın girişimcileri makamında ağırlayarak üniversitemizin çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgi verdi.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.