SDÜ Mezunuydu... Kara Elmas Onun da Tabutu Oldu

SDÜ Mimarlık Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölmünden mezun olan Burak Karayel, Türkiye'yi yasa boğan o faciada hayatını kaybetti. Kara elmas ona da tabut oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2014 10:01
SDÜ Mezunuydu... Kara Elmas Onun da Tabutu Oldu

Süleyman Demirel Üniversitesi Maden Mühendisliği bölmünden 2009 yılında mezun olan ve Manisa Soma'da maden ocağında çalışan Burak Karayel, Türkiye'yi yasa boğan o faciada hayatını kaybetti.

SDÜ Rock Topluluğu Sosyal Paylaşım sitesindeki hesabından "Üniversitemiz (Süleyman Demirel Üniversitesi) Maden Mühendisliği'nden mezun olan ve Soma'da Maden Mühendisi olarak görev yapan arkadaşlarımızdan Fahri Pancar arkadaşımızın dışarı çıktığını öğrendik fakat Burak Karayel arkadaşımızı kaybettik. Hepimizin ve başta ailesinin başı sağolsun.

Soma'da maden faciasında hayatını kaybedenlere rahmet, ülkemize başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz" mesajını paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum