Sdü Öğrenci Konseyi En Başarılı Konsey Seçildi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) Öğrenci Konseyi, 60 üniversitesinin öğrenci konseyi arasında ‘En Başarılı Öğrenci Konseyi’ seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2011 00:03
Sdü Öğrenci Konseyi En Başarılı Konsey Seçildi

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) Öğrenci Konseyi, 60 üniversitesinin öğrenci konseyi arasında ‘En Başarılı Öğrenci Konseyi’ seçildi.

Üniversitelerin öğrenci konseyi başkanları ’YÖK Ulusal Öğrenci Konseyi Genel Kurulu’ toplantıları için SDÜ’de bir araya geldi. SDÜ Öğrenci Konseyi’nin ev sahipliğini üstlendiği toplantıya yaklaşık 60 üniversitenin öğrenci konsey başkanları katıldı.

Toplantı öncesinde Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu tarafından ‘En Başarılı Öğrenci Konseyi’ seçilen SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Turgut Erol’a Isparta Valisi Memduh Oğuz tarafından ödülü verildi.

SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Turgut Erol, konsey olarak geçen eğitim-öğretim yılında gerçekleştirdikleri faaliyetler nedeniyle bu ödülü almaya hak kazandıklarını söyledi.

Erol, “Ancak bu ödülü üniversitemizde yani kendi evimizde yapacağımız bir toplantıda almak bizim hayalimizdi. Bu nedenle ödülü ev sahipliğini yaptığımız ve Isparta’nın mülki ve idari amirlerinin katıldığı böyle bir toplantıda Isparta Valisi Memduh Oğuz’un elinden almak bizi ayrıca gururlandırdı ve mutlu etti.” dedi.

Erol, ‘Öğrenci Konseyleri’nin üniversitelerde öğrencilerin yasal ve demokratik olarak temsil edildiği tek kurum olduğunu ifade ederek, konseyin başarılı olmasının öğrencilere ayrı bir güven vereceğini belirtti. Erol, “Yaşanılan sorunlarda başvurulacak kurum öğrenci konseyi olacaktır. Biz SDÜ Öğrenci Konseyi olarak üniversite yönetimi ve öğrenci arasındaki en sağlam köprüyü kurarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.