SDÜ Öğrenci Konseyi İlçe Çıkartması Yaptı

SDÜ Öğrenci Konseyi İlçe Çıkartması Yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2016 17:53
SDÜ Öğrenci Konseyi İlçe Çıkartması Yaptı

SDÜ Öğrenci Konseyi merkez ve ilçe ayrımı gözetmeksizin tüm öğrencilerin dertleriyle, sıkıntılarıyla ve istekleriyle ilgileniyor. Bu çerçevede Sütçülerde bulunan Prof. Dr. Hasan Gürbüz MYO öğrencileriyle bir araya gelen konsey ekibi öğrencin ilçede ki problemlerini, şikayetlerini ve MYO’ dayapılacak etkinlikleri planladılar.

Öğrenci konseyi başkanı Ferdi Alakuş ”merkez ilçe farketmeksizin üniversitemizde eğitim gören her öğrenci üniversitemizin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyet imkanlarından aynı oranda yararlanmalıdır. İlçelerde okuyan her öğrenci arkadaşımın okulda aldıkları eğitimin yanı sıra kendilerini tamamlayacak aktiviteler içerisine girmelerini sağlamak ve bunun tahsisi noktasında çalışmalar ortaya koymak bizim temel amacımızdır. Bu nedenle öğrenci arkadaşlarla toplantı yaptık, yol haritası çıkardık ve onların bizlere ilettiği istekleri Prof. Dr. Hasan GÜRBÜZ MYO Müdürü Prof.Dr. Arif Emre ÖZGÜR hocamızla görüştük” dedi.

Konseyimiz tarafından planlanan “Çanakkale Gezisi” organizasyonu için ilçe belediyelerinden istenen otobüs taleplerimiz olumlu karşılandı ve ilçe belediyeleri otobüsleri gezi için öğrenci konseyinin kullanımına tahsis etti. Bu sayede de SDÜ’de öğrenim gören öğrenci arkadaşlarımız Çanakkale’de yaşanan savaşı, ecdadının tarihini orada yaşananları, kahramanlık hikâyelerini yerinde görerek öğrenme ve kendi tarihine tanıklık etme şansına sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.