SDÜ Öğrenci Konseyi'nden Ankara Çıkarması

SDÜ Öğrenci Konseyi'nden Ankara Çıkarması

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2017 14:21
SDÜ Öğrenci Konseyi'nden Ankara Çıkarması

SDÜ öğrenci Konsey ekibi öğrenci sorunlarına çözüm olmak adına Isparta Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Sait Yüce İle görüştü.

Yüksek katılımla gerçekleşen görüşmede Öğrenci Konseyi ekibi barınmadan ulaşıma, gençlik projelerinden ihtiyaç sahibi öğrencilere kadar çeşitli konularda  stişarelerde bulunup proje sunup destek istediler. İl ve ilçe gözetmeksizin çalışan öğrenci konseyimiz Isparta da bulunan tüm üniversiteli öğrencilerini  kapsayan bir proje sundu projenin detaylarında 12 ilçe,  merkez kampüs ve yabancı öğrencilerinde bulunduğu 'Gençlik Sporla Buluşuyor' isimli projesi Milletvekillerinden tam destek aldı.

Görüşmenin ardından Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Plan ve Bütçe Komisyonuyla ve çalışmalarıyla ilgili öğrenci konseyindeki fakülte temsilcilerine bilgi verdi.
Bilgiç görüşmede öğrencilerin Isparta için çok değerli olduğunu ve onların güçlenen Türkiye'nin mimarları olacağından;  bu ülkeyi en ileriye taşıyacakların gençler olduğundan bahsetti ve tek tek tüm başkanların problemlerini dinledi.

Görüşmeyle ilgili bizleri misafir eden Plan ve Bütçe komisyonu başkanı Sadi Süreyya Bilgiç beye ve Isparta Milletvekili Sait Yüce’ye ekibim ve üniversitem adına teşekkür ediyorum diyen Konsey başkanı Ferdi Alakuş, ‘Plan ve Bütçe Komisyonu başkanımız Isparta için SDÜ için bulunmaz bir şans. Proje varsa destek var diyen bir Başkanımızın Isparta’daki ulaşım ve konaklama sorunlarına yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlerle ayrı ayrı ilgilenmesi sorunlarımıza çözümler bulmak için çabalamasi, verdiği müjdeler ve proje destekleri öğrenci konseyi ekibi olarak bizleri ziyadesiyle memnun etti’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.