SDÜ Öğrenci Konseyi’nden Isparta Emniyete Müdürlüğüne Ziyaret

SDÜ Öğrenci Konseyi’nden Isparta Emniyete Müdürlüğüne Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2015 16:07
SDÜ Öğrenci Konseyi’nden Isparta Emniyete Müdürlüğüne Ziyaret

SDÜ Öğrenci Konseyi’nin tüm kamu ve kuruluşlarıyla olduğu gibi Isparta Emniyet Müdürlüğüyle de iletişimini sürdürüyor.

Öğrenci Konseyi yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Halil Altan’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette, Isparta’da öğrenim gören öğrencilerin huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda istek ve şikayetleri görüşüldü.

Öğrenci konseyi başkan vekili Ferdi Alakuş yapılan ziyaretle ilgili; "Burada yaptığımız görüşmeler kapsamında üniversite de artan madde bağımlılığı konusu, yurt ve apartlarda yaşanan sorunlar hakkında da konuşuldu. Bu görüşmeler esnasında Terörle Mücadele Müdürlüğü ile de istişarelerde bulunuldu. Isparta Emniyet Müdürlüğü ve SDÜ Öğrenci Konseyi arasında yeni bir projenin temelleri atıldı. Bu proje kapsamında üniversiteye yeni gelen öğrencilerin farklı grup ve örgütlere dahil olmamaları konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapılması planlandı. Öğrencilerin güven ve refahının sağlaması için yoğun caba gösteren tüm Emniyet Teşkilatımıza 80 bin öğrenci arkadaşımız adına canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Emniyet Müdürü Alkan, “Şuana kadar bizleri birçok vatandaşımız ve kurumlarımız ziyaret etti. Öğrenciler olarak sizleri yanımızda görmek, aramızda görmek bizlere hem memnuniyet hem de gurur veriyor. Öğrencilik hayatınızda ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.