SDÜ Öğrencileri Gül Toplayacak

Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile Güneykent Belediyesi ilginç bir anlaşmaya imza atıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2014 11:13
SDÜ Öğrencileri Gül Toplayacak

Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile Güneykent Belediyesi Isparta için çok önemli bir anlaşmaya imza atıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen SDÜ öğrencilerine yönelik gül toplama ve gül suyu çıkarma sertifikasyon programı başlatılıyor.

SDÜ YBEM ile Güneykent Belediyesi arasında yapılacak olan işbirliği anlaşması sonucunda SDÜ'de öğrenim görmek için Isparta’ya gelen öğrencilere Isparta gülünü toplama ve kendi elleriyle gül suyu çıkarma imkânı sunulacak. Kısa süreli bu eğitimi alan öğrencilere gül toplama ve gül suyu çıkarma eğitim sertifikası verilecek.

SDÜ YBEM Müdürü Fatih Cebeci, Isparta’ya okumaya gelen üniversite öğrencilerinin gül görememekten şikayet ettiklerini belirterek yapılacak işbirliği hakkında bilgi verdi ve şunları söyledi: "Güneykent Belediyesi ile işbirliğinde öğrencilerimizi gül toplamak için Güneykent'e götüreceğiz. Başarılı bir şekilde gül toplayan ve gül suyu çıkarma eğitimine katılan öğrencilerimize sertifika vereceğiz. Isparta'ya gelen öğrencilerimiz en azından bir kere de olsa gülü gördük, gül topladık diyebilecek" diye konuştu.

Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün de Isparta'nın gülü ile ön planda bir kent olduğunu söyleyerek "SDÜ öğrencilerine yönelik başlatacağımız bu program Isparta'nın tanıtımı için çok önemli bir fırsat. Yaşam Boyu Eğitim Merkezi yöneticilerine ve bu konuda bizleri buluşturan gazeteci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum