SDÜ Öğrencileri Murat Dalkılıç’la Coştu

Türk Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Murat Dalkılıç, Süleyman Demirel Üniversitesinde sevenleriyle buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2012 12:00
SDÜ Öğrencileri Murat Dalkılıç’la Coştu

SDÜ Yaşam Boyu Araştırma ve Uygulama Merkezi, Öğrenci İşleri Dekanlığı, Öğrenci Konseyi ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Üniversitene Hoşgeldin” Çaylak Günü kapsamında, Doğu Yerleşkesi 19 Mayıs Açıkhava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı’nda düzenlenen konsere sanatçının çok sayıda hayranı katıldı.

Sevilen şarkılarını binlerce öğrenciyle birlikte seslendiren Murat Dalkılıç, muhteşem performansı ile sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı ve konser sonunda yaptığı konuşmada SDÜ’de ve Isparta’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt, Öğrenci İşleri Dekanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Güçlü Çiçek, Yaşam Boyu Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Adıgüzel ile SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli, Murat Dalkılıç’a Üniversitemiz ürünlerinden oluşan hediyeler verdi.

Konser öncesinde de Isparta Valisi Memduh Oğuz ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun SDÜ öğrencileri için verdikleri “Üniversitene Hoş geldin” mesajı izlendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.