SDÜ Orkestrası Çaldı İbicioğlu Söyledi (Video)

Süleyman Demirel Üniversitesi Müzik Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen “Türkülerle Anadolu” konseri, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2012 14:25
SDÜ Orkestrası Çaldı İbicioğlu Söyledi (Video)

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Müzik Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen 'Türkülerle Anadolu' konserinde SDÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu, Burdur yöresine ait bir türküyü seslendirdi.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Türkülerle Anadolu' konserine SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, öğretim üyeleri, aileleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Şef Gürsel Aksungur yönetimindeki SDÜ Türk Halk Müziği Korosu, Anadolu'nun zengin kültürünü yansıtan türkülerle halk müziği severlere keyifli dakikalar yaşattı.Birbirinden güzel ezgilerin icra edildiği konserde Şef Gürsel Aksungur'un davetini kırmayan

Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu seslendirdiği türküyle konsere renk kattı.

Burdur yöresine ait 'Yayla Yolları' isimli türküyü söyleyen Prof.Dr. İbicioğlu'nun performansı büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum