SDÜ PAGUK’tan Halk Otobüsleri’ne Teşekkür Plaketi

SDÜ PAGUK’tan Halk Otobüsleri’ne Teşekkür Plaketi

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2015 13:49
SDÜ PAGUK’tan Halk Otobüsleri’ne Teşekkür Plaketi

SDÜ PAGUK, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine engellilere sağladıkları kolaylıklardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. PAGUK, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Omurilik Felçli hastalarla yemekte buluştu.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Proje Araştırma Gelistirme ve Uygulama Klübü (PAGUK) daha önce omurilik felçlisi hastalar için düzenlediği konser organizasyonunda hastalara tekerlekli sandalye bağışlamıştı.

PAGUK Sosyal Sorumluluk Projelerine devam ediyor. SDÜ Yemekhanesinde omurilik felçlisi hastalarla bir araya gelen PAGUK, Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine engellilere yaptığı destek ve sağladığı kolaylıklardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.





PAGUK yöneticileri her bireyin bir engelli adayı olduğunu kaydederek, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirtti.

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz’da “Engelsiz bir şehir içi ulaşım için büyük gayret gösteriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımında sorun yaşamaması için gerekli bütün tedbirleri alıyor ve uyguluyoruz. Ayrıca SDÜ’de PAGUK’un çalışmalarını da takdirle karşılıyoruz” dedi.





HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.