SDÜ Projesine ERASMUS Desteği

SDÜ Projesine ERASMUS Desteği

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2022 10:29
SDÜ Projesine ERASMUS Desteği

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar Göktaş koordinatörlüğünde geliştirilen “Dijital Turizmin Sosyal Girişimcilik Üzerindeki Etkisinin Gençlik Çalışmalarıyla Yükseltilmesi” isimli ERASMUS + Projesi desteklenmeye hak kazandı.

Ana Eylem II faaliyeti altında Ulusal Ajans tarafından değerlendirilen 138 proje teklifinden hibe almaya layık görülen 20 proje arasında yer alan SDÜ projesi, Üniversitemiz koordinatörlüğünde Türkiye, Yunanistan, İtalya, Sırbistan ve İspanyadan katılan proje ortaklarıyla birlikte yürütülecek. SDÜ Öğretim Görevlisi Nilay Şengöl’ün de görev aldığı proje ile “turizm” sektöründe gençlik örgütlerine ve gençlere, yenilikçi gönüllü girişimler başlatmalarına olanak tanıyan bir dizi kaynak sunarak katılımcıların dijitalleşme potansiyelini geliştirmeleri hedefleniyor.

Proje kapsamında gençlerin dijital turizmi ve kültürel mirası daha iyi anlamalarına, gönüllülük ve sosyal girişimcilik kültürü dâhil olmak üzere dijital deneyimlerin nasıl oluşturulacağını anlamalarına yardımcı olacak etkinlikler, kaynaklar ve çalışmalar yapılacak.

Erasmus+ Programı; AB’nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki hibe programıdır. Yurt dışında eğitim, öğretim, staj, profesyonel gelişim, yaygın öğrenme temelli gençlik aktiviteleri ile kurumlar arasındaki işbirliklerini desteklemektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.