SDÜ Rektörlük Seçimlerinde Son 2 Haftaya Girildi

SDÜ Rektörlük Seçimlerinde Son 2 Haftaya Girildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2015 18:38
SDÜ Rektörlük Seçimlerinde Son 2 Haftaya Girildi

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından 20 Nisan Pazartesi Günü yapılması kararlaştırılan Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlük seçimleri 20 Nisan Pazartesi Günü yapılacak.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin de aralarında olduğu bazı üniversitelerdeki seçimlerde 20 Nisan Pazartesi Günü yapılacak.

Ancak hber merkezimize gelen bilgilere göre; Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlüğünden öğretim üyelerine gönderilen yazıda seçimlerin 20 - 21 - 22 Nisan'da yapılacağı şeklinde bir yazı gönderilmiş.

Bu yazıya istinaden bazı öğretim üyelerine sanki seçimlerin 3 gün boyunca yapılacağı gibi bir yanlış algı oluşmuş durumda.


Seçime 2 hafta kala bazı rektör adayları ise bu yazının kafa karıştırdığını düşünerek oy kullanma işleminin 20 Nisan Pazartesi günü yapılacağını öğretim üyelerine alatmaya çalışıyor.

untitled-1.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum