SDÜ Rektörü Basın Dostu İlan Edildi

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve Isparta Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Çokyaşa, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu “Basın Dostu” ilan ederek bir plaket verdiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2012 17:46
SDÜ Rektörü Basın Dostu İlan Edildi

Göreve geldiği günden bu yana üniversitenin halkla bütünleşmesini sağlayan, üniversitenin imkanlarını gerek vatandaşa, gerekse gazetecilere sonuna kadar açan SDÜ Rektörü prof. Dr. Hasan İbiciüoğlu, dernek başkanları tarafından plaketle ödüllendirildi.

Rektör İbicioğlu tarafından dün sabah SDÜ Konuevinde yapılan toplantının ardından Rektör İbicioğlu, gazeteci dostu ilan edildi. Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Çokyaşa ve Isparta Gazeteciler Derneği Başkanı Şevket Karahan tarafından SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’na basın dostu plaketi takdim edildi.

Aldığı hplaket karşısında şaşkınlık yaşayan Rektör İbicioğlu, basının üniversitenin tanıtımına yardımcı olması açısından kendilerine her türlü kolaylığın sağlanacağının da sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.