Sdü Rektörü İbicioğlu 'Yılın En İyi Rektörü' Seçildi

ürkiye Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri, yılın en iyi spor, medya, sağlık, üniversite gibi temsilcilerinin seçilmesi ve ödüllendirilmesi projesi kapsamında SDÜ Rektör İbicioğlu'nun 'Yılın En İyi Rektörü' seçildiğini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2012 19:36
Sdü Rektörü İbicioğlu 'Yılın En İyi Rektörü' Seçildi

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) 'Türkiye Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu ve 2012- 2013 Strateji Belgesinin Hazırlanması Toplantısı'na ev sahipliği yaptı.

Yönetim kurulu üyeleri, toplantıdan önce Doğu Yerleşkesi yemekhanesinde, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Numan Tamer ile buluştu. Türkiye'nin umudu gençlerin kendi öz dinamikleriyle barışık, sosyal donanımlara sahip olması ve bilgi teknolojilerini iyi kullanabilmesi gerektiğini söyleyen Rektör İbicioğlu, "Türkçemizi güzel konuşmalıyız. Kültürel dinamiklerimizi çok iyi değerlendirmeli, elimizdeki güzellikleri başka medeniyetlere ulaştırabilmeliyiz. Yeni Türkiye'nin mimarları olan siz gençlere büyük sorumluluklar düşüyor. Donanımlarınızı ve iletişiminizi artırın. Sadece iyi çocuk olmak yetmez bunun yanında bir de liyakatli olmanız gerekir; aksi takdirde bağnazlaşırsınız. Dünyanın Türkiye'ye ihtiyacı var" dedi.

Türkiye Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri de, yök ile Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle sosyal sorumluluk kriterleri göz önünde bulundurularak yılın en iyi spor, medya, sağlık, üniversite gibi temsilcilerinin seçilmesi ve ödüllendirilmesi projesi kapsamında Rektör İbicioğlu'nun 'Yılın En İyi Rektörü"' seçildiğini, proje ödül töreninin önümüzdeki günlerde İstanbul'da yapılacağını belirttiler.

Rektör İbicioğlu'nu makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyelerine hediyelerinin verilmesinin ardından 'Türkiye Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu ve 2012- 2013 Strateji Belgesinin Hazırlanması Toplantısı'na geçildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.