SDÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu Amerika'da

SDÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu, mayıs ayında ikincisi düzenlemesi planlanan Davraz Kongresi ile ilgili çeşitli temaslarda bulunmak üzere Amerika'ya gitti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2012 12:16
SDÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu Amerika'da

SDÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı iken geliştirdiği ve ilkini başarıyla gerçekleştiği Davraz Kongresi için yoğun mesai harcıyor.

İkincisini Mayıs 2013'de gerçekleştirmeyi hedefleyen Rektör İbicioğlu, Amerikada başta olmak üzere yurt dışından önemli misafirlerle Davraz Kongresi'ni daha etkili hale getirmek istiyor.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun mayıs ayında gerçekleştirecek 2.Davraz Kongresi için ABD Dış İşleri Bakanı Hillary Cliton'ı onur konuğu yapmak istediği öğrenildi. Önceki gün Amerika'ya giden Rektör İbicioğlu'nun Clinton'a ulaşıp, Davraz Kongresi'ne davet etmek için giriişimlerde bulunacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.